Millora dels Polígons Industrials per afrontar un nou futur

Des del Govern del Botànic s’ha apostat per recuperar el múscul industrial de la nostra terra i Albaida ha estat un referent clar. Tant és així, que el Conseller d’Economia Rafa Climent  va presentar en Albaida el pla de reindustrialització per a la millora dels polígons industrials de les comarques centrals.

Aquest pla ha suposat una inversió de 238.420 € als polígons d’Albaida, en concret als polígons de la Pedrera i el Romeral. Una iniciativa que ens ha permés millorar, modernitzar i dotar de més serveis, com la fibra òptica, a aquestes  àrees industrials de la localitat.

A la zona industrial de la pedrera s’han invertit 140.320 € en diferents tipus de millores tant de senyalització com de pintura i il·luminació. També s’ha habilitat un carril bici i contenidors de recollida orgànica, entre d’altres. També s’han col·locat panells de senyalització i s’han fet diferents treballs d’integració paisatgística. D’aquesta manera es millora la seua imatge a la vegada que es facilita la mobilitat.

Al polígon industrial el Romeral s’ha portat a terme una reforma integral amb l’asfaltat dels vials i l’adequació de les voreres, així com la millora en senyalització. A més, s’ha resolt una problemàtica històrica d’accés dels vehicles al polígon amb la baixada del nivell del carrer Agullent. La inversió a la zona industrial del Romeral ha sigut de 98.100 €.

Share your thoughts