Josep Antoni Albert i Quilis

alcalde-pagina

Veïna i veí d’Albaida:

Fa quatre anys ens vam presentar a les eleccions amb el lema «Tornem a somriure» i, amb la confiança majoritària de moltes persones, ha sigut possible assentar les bases de la recuperació econòmica i de la millora dels serveis públics que Albaida necessitava.

Hem passat de ser l’exemple de la mala gestió econòmica a ser un model de com superar la bancarrota i afrontar un nou futur. I això és fruit de molt de treball, trellat i esforç mutu, junt amb el suport i la comprensió de tota la ciutadania, de cadascú i cadascuna de vosaltres.

I ara, ja toca! Hem de construir, juntes i junts la nova Albaida i vos necessitem. Volem que ens ajudeu a plantar la llavor d’una Albaida més forta i gran, en la qual tots i totes avancem de forma conjunta amb la nostra ciutat, que és com s’ha de créixer.

En aquest document vos traslladem un conjunt de propostes que fonamenten el nostre projecte d’acció de govern. Un programa que estarà obert a la vostra participació i debat, no només ara, sinó també al llarg de tota la legislatura.

Ara tenim unes bases ben fortes per a poder avançar i créixer de forma ordenada, amb els peus en terra. Vos demanem que confieu en nosaltres, persones honrades, treballadores i preparades per a continuar millorant la nostra ciutat.

Per tot això, el diumenge 26 de maig vota COMPROMÍS PER ALBAIDA.