Compromís presenta l’Albaida del futur en un acte a l’Odèon

L’acte central de campanya de Compromís per Albaida fa un pas endavant i convida a la ciutadania a un acte sorprenent i amb la clara intenció d’encoratjar-la cap a un futur que arrela amb força cap a la seua germinació. Queden enrere els anys del PP on dispararen el deute municipal fins als 19,5 milions d’euros. Serà demà divendres 17 de maig a les 20 h a l’Odèon.

Compromís per Albaida convida a la ciutadania al seu acte central amb la promesa de sorprendre-la. Durant aquesta campanya s’han proposat demostrar que l’agrupació local després de 8 anys al capdavant de la ciutat segueix amb idees renovadores. D’aquesta manera durant tota la campanya han engegat un procés participatiu per a elaborar el seu programa electoral, un programa capaç de germinar, literalment, i fer brotar llavors de camamil·la; per a presentar la Candidatura van fer un debat amb la societat civil a l’Espai Cultural el Patronat per conèixer les seues apostes de futur i amb l’acte central volen seguir trencant esquemes.

D’aquesta manera, l’acte central jugarà amb les emocions i les experiències sensorials, convertint el tradicional míting electoral en tot un revulsiu engrescador per a seu poble.

A més dels membres de la llista el candidat a la reelecció Josep Albert estarà acompanyat per la Diputada a les Corts Valencianes Graciela Ferrer. Demà divendres 17 de maig a les 20h00 a l’Odèon. Qualsevol persona interessada a conèixer les propostes de Compromís per Albaida estan convidades a participar de l’acte i gaudir dels primers brots de l’Albaida del futur.

Vine a descobrir l’Albaida del futur!

Vine a descobrir l’Albaida del futur!

Share your thoughts